avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea nr. 61/1991 aplicata la restaurant in imobil cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea nr. 61/1991 aplicata la restaurant in imobil cu destinatia de locuinta

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca exista vreo lege care sa reglementeze orarul de functionare a unui restaurant intr-un imobil comun (casa la curte). Am citit pe Internet ca orarul de funcţionare a societatilor comerciale cu băuturi alcoolice la parterul blocurilor de locuinţe se desfasoara "pana la ora 22.00 cu acordul locatarilor, materializat in scris odată cu solicitarea de autorizare", conform cu legea 61/2001 (republicata).

Am incercat sa caut aceasta lege, dar nu gasesc nici un articol legat de orarul de functionare in functie de acordul proprietarilor vecini.

Imi poate confirma cineva ca aceasta lege exista si ca functionarea societatilor comerciale de tip restaurant dupa ora 22:00 este interzisa in imobile comune, in cazul in care nu exista acordul locatarilor invecinati?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea 61/1991 aplicata la restaurant in imobil cu destinatia de locuinta Gumini13Bob Gumini13Bob Buna ziua, As vrea sa stiu daca exista vreo lege care sa reglementeze orarul de functionare a unui restaurant intr-un imobil comun (casa la curte). Am ... (vezi toată discuția)
Aviz de functionare ingrid35 ingrid35 Buna ziua ! o societate comerciala cu profil de activitate baruri si restaurante detine un aviz de functionare emis de primaria de care apartine cu program de ... (vezi toată discuția)
Legea linistii publice pentru restaurante cu autorizatie de functionare in imobile comune Gumini13Bob Gumini13Bob Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil comun cu destinatia initala de locuinta. Proprietarul vecin a cumparat partea sa de imobil de la o familie si a ... (vezi toată discuția)