avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale conditii infiintare revista
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

conditii infiintare revista

Buna,
as dori sa stiu care sunt conditiile necesare pt scoaterea pe piata a unei reviste educative, revista lunara ce va fi vanduta in scoli si gradinite doar. E necesar de ceva aprobari sau acorduri de la minister sau biblioteca nationala? tre ceva legat de drepturi de autor? va rog sa ma lamuriti si pe mine
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2008
dorothyd, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorothyd , utilizator 08:19, 7 Ianuarie 2008
Infiintarea unei societati comerciale sau asociatie ori fundatie si obtinere de ISSN de la Biblioteca Nationala.
Deci imi fac S si apoi ziceai de ISSN de la biblioteca nationala. Acesta se obtine dupa ce tiparesc primul nr al revistei? Se obtine sigur, adica e un fel de formalitate sau e ca un fel de aprobare? Ai idee asa aproximativ ce costuri presupune? multumesc f mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revista Iael Iael Ce autorizatii / avize si alte reglementari sunt necesare pentru a scoate pe piata o revista ? Societatea exista deja , aceasta ar fi activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Condiții înființare revistã de cãtre ong Marius_Ang Marius_Ang Care sunt condițiile și pașii necesari înființări unei reviste de către un ONG (asociație de studenți). Menționez că ... (vezi toată discuția)
Infiintare revista ares_edy ares_edy In primul rand Buna Ziua! Am o mare nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea numelui unei reviste Am infiintat un SRL cu dom de activitate specific ... (vezi toată discuția)