avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

acu 3 luni am avut un accident cu un biciclist care mia sarit in fata procesul sa incheiat mia fost suspendat permisu pe 3 luni insa am avut o problema cu copilul si am condus fara ma prins politia mia intocmit dosar penal va rog sami spuneti ce va urma in continare ce va urma ce sanse am sa castig un eventual proces sau daca pot face o contestatie ceva pt ca eu in baza permisului imi castig existenta
va multumesc
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 22:15, 12 Octombrie 2010
A avut loc un proces? Ce s-a hotarat?
nu abia mi la luat sunt in cercetare
Biciclistul cate zile de ingrijiri medicale are?
nu a patit nimic nu A avut nici macar o ora
si nici nu a depus plangere se inchisese dosarul

Alte discuții în legătură

Ce mi se va intampla dorinelutu dorinelutu mia fost suspendat dreptul de a conduce pe 30 de zile si am condus autovehiculul pe o distanta de 15 km ma oprit politia si mia facut dosar can o sami iau ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ? amenda penala ? albulescu_ovidiu albulescu_ovidiu Buna Ziua as dori si io un pic de ajutor am o problema cu permisul auto . Acu 3 luni am condus cu numerele rosi expirate si asigurarea la fel , mau prins cei ... (vezi toată discuția)
Neclaritate prelungire suspendare permis opteron opteron Am si eu o mare neclaritate sa spun asa. Am fost prins de catre radar cu 103 km in lcoalitate in luna iulie insa am facut plangere la judecatorie deoarece nu ... (vezi toată discuția)