Am si eu o mare neclaritate sa spun asa. Am fost prins de catre radar cu 103 km in lcoalitate in luna iulie insa am facut plangere la judecatorie deoarece nu mi s.au prezentat documentele. Dupa ce s.a etrminat procesul pe 22 ianuarie si l.am pierdut am predat permisu. Pana aici totul e ok. Azi cand trebuia sa.l ridic mi s.a spus ca a fost prelungi cu inca o luna deoarece in ultimele 6 luni a fost suspendat de 2 ori. Problema e ca anu trecut permisu a fost suspendat in luna martie pana in mai (aici e o alta poveste pe scurt ... am avut si aici un proces pentru o depasire neregulamentara in 2010 dar permisu l.am predat in 2012... desi procesu se terminase la inceputul anului 2011 nu e asta problema). De unde pana unde au scos ei ca nu am sase luni de la ultima infractiune? ce date au luat ei ? Data de la predarea si suspendarea permisului pt infractiunde de acu 2 ani si data din iulie? Nu trebuia data de predarea de anu trecut si predarea de anul acesta unde clar sunt mai mult de sase luni ? Amestecam mere cu pere si ne ies tot mere? Ei o luat data de la suspendarea permisului de anu trecut cu data in care m.a prins radaru cu viteza.
Precizez ca nu aveam nici un punct din vre.o alta incalcare a legislatiei rutiere
Art.103. - oug 195
(2) În cazul în care conducătorul de autovehicul sau tramvai săvârşeşte, într-un interval de 6 luni de la data restituirii permisului de conducere, din nou, o nouă faptă prevăzută la art.100 alin.(3), art.101 alin.(3) şi art.102 alin.(3), perioada de suspendare se majorează cu încă 30 de zile.
da nu sunt 90 de zile de la data restituirii permisului pana la data noii fapte .... nu stiam exact care e si cum e legea ...credeam ca e intre fapte sau intre data primirii permisului si predarii lui nu a faptei ... multumesc pentru ajutor
Redobandire permis
tenaham
buna ziua. mi.a fost anulat permisu pe un an. pe 28 mai 2010 a trecut un an de la decizia definitiva. normal ar trebui sa dau examen acum sa.l redobandesc. ... (vezi toată discuția)