avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Sã redescoperim - România
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Sã redescoperim - România

...pentru ca astazi este Sf.Andrei, va invit in Dobrogea:

„În orice ţară ar fi fost să ajung, de orice forme ale vieţii aş fi fost înconjurat, gândul, iar apoi întreaga mea fiinţă, s-a întors de fiecare dată în Dobrogea la praful şi mărăcinii ei, la vântul ei de stepă, la chipul ei teluric şi generos. Oriunde m-aş fi aflat, dorul de ea mă ajungea în cele din urmă.
Dobrogea! Dobrogea! Pe fata aceasta ciudată, fiică de rege get şi de dansatoare tătătroaică, eu am iubit-o de pe vremea când umbla cu picioarele goala în ţărână.” (Geo Bogza)

Dobrogea - The Land between Water and Sun - Part 1

[ link extern ]

Dobrogea - The Land between Water and Sun - Part 2

[ link extern ]

Portiţa - Răscruce de ţărm şi tărâm

[ link extern ]

La multi ani sarbatoritilor!

Romania,imagini,peisaje,red deer, fauna salbatica,boncanit,natura

[ link extern ]

Cerbi carpatini, Capriori, Peisaje. Carpathian deer, Deer, Landscapes.

[ link extern ]
In loc de doar "La multi ani, Romania!"

Simboluri nationale:
[ link extern ]

Istorie:
[ link extern ]

Rezolutiunea Adunarii Nationale de la Alba – Iulia:
[ link extern ]

Din “Lege asupra unirei Transilvaniei, Banatului, Crisanei, Satmarului si Maramuresului cu vechiul Regat al Romaniei”:
“Tinuturile cuprinse in Hotararea Adunarei Nationale din Alba-Iulia de la 18 noiembrie 1918 sunt si raman de-a pururea unite cu Regatul Romaniei.”

Ferdinand I

Bucuresti, 11 decembrie 1918

:bow:
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
[ link extern ]

La Multi ANI Romanie!
Romania Un Colt al frumusetii!!!
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
La multi ani, tudorvaleriu! :) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Eu iti doresc, prieten drag, Acum, c-ai mai trecut un prag, Sa-nceapa-a curge anii noi Nu inainte, ci 'napoi. :love: :luck: In buna traditie a ... (vezi toată discuția)
La multi ani mihail si gavril! eraz eraz [i]Un azur permanent in suflet si in gand![/i] La multi ani Mihai, Gabriela, ... :vishenka: Mihaela, Gabriel, ... :vishenka: (vezi toată discuția)