avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reducere taxã de timbru la partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reducere taxã de timbru la partaj

Taxa de timbru este de 52 de milioane vechi. Eu am în întreținere minorul cu un salar net pe ultimele 2 luni de 13 milioane vechi. La primul termen se poate depune o cerere de reducere a taxei cu adeverința de salar pe ultimele 2 luni și diverse facturi și chitanțe?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:44, 7 Octombrie 2010
Puteti face o asemenea cere in conditiile OUG 51/2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru ContSters79057 ContSters79057 As dori sa stiu in ce situatii se poate solicita reducerea taxei de timbru, aceasta urmand a fi in jur de 7000 lei , iar eu in acest moment nu ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar ContSters134265 ContSters134265 Am depus o actiune la tribunal, dar nu am achitat taxele de timbru. Ce se intampla daca nu le depun pana la prima infatisare. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa contestatie udatuany udatuany Buna dimineata, in urma primirii somatiei de executarea de la bej,urmeaza sa depun contestatie lA executare,in calitate de pensionar pot fi scutit de la plata ... (vezi toată discuția)