avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen inchiriere teren sintetic fotbal
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen inchiriere teren sintetic fotbal

imi spuneti va rog ce cod caen ar trebui sa aiba o firma cu obiect de activitate inchiriere cu ora catre persoane fizice sau juridice teren sintetic fotbal?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:59, 16 Octombrie 2010
Pentru aceasta activitate va sfatuiesc sa autorizati codurile :

6820 - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
9319 - Alte activitati sportive
9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a.
buna ziua,
am mai cautat si eu si am ajuns la caen principal 9311 activitati ale bazelor sportive, si celelalte sa le pun secundare. asa mi s-a parut ca acolo s-ar incadra aceasta activitate.
d-voastra spuneti principal 6820 si restul secundare?
va multumesc.
Daca doriti sa activati ca si club sportiv atunci puneti codul 9311, daca doriti sa inchiriati doar terenul atunci 6820. Va ganditi pe care dintre ele doriti sa le inscrieti ca obiect principal, iar in momentul in care vreti sa faceti autorizarea la registrul comertului le declarati pe amandoua deoarece nu sunt costuri suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen sala biliard boggieuk boggieuk buna ziua, ma poate ajuta cineva cu codu caen pentru masa de biliard ?multumesc (vezi toată discuția)
Cod caen biliard, snooker, tenis de masa? cristinavintu cristinavintu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu codul CAEN pentru biliard, snooker, tenis de masa, in ideea in care dorim sa oferim clientilor acces la mesele pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Cod caen popicarie ncris78 ncris78 O firma are deschis un punct de lucru cu cod CAEN 5630, unde serveste bauturi alcoolice si sucuri. Ar vrea ridice si 2 piste de popice la acelasi punct de ... (vezi toată discuția)