avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma cu activitatea suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma cu activitatea suspendata

Buna ziua !

Va rog sa-mi spuneti daca exista o derogare la sectorul 4 si nu se mai depune formularul 100 si 300 la 30.09.2010 ci doar bilantul la 30.06 si 31.12.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 16:52, 7 Octombrie 2010
vedeti daca vi s-a probat derogarea la sect.4...daca da, apoi nu mai trebuie sa depuneti nimic ci doar bilant la sf. anului..:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de inactivitate se depune obligatoriu? Ioana.Dorina Ioana.Dorina Dragi colegi , eu sunt mica si am o intrebare.Tin evidenta contabila la o firma care nu are activitate inca de la constituire.Eu am preluat-o anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Bilant contabil gheorgheistrate gheorgheistrate Buna ziua! Cine face un bilant contabil pentru o asociatie de proprietari? Poate sa il faca cenzorul sau cineva extern Cum aflam daca a fost depus bilantul ... (vezi toată discuția)
Completare decl. 100 alice53 alice53 am intrebat la Ad fin sect.2 si mi s-a spus ca nu mai trebuie sa declar imp min echivalent cu trim 3, in decl 100 la dec.2010 daca am pierdere an .... alite ... (vezi toată discuția)