avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma cu activitatea suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma cu activitatea suspendata

Buna ziua !

Va rog sa-mi spuneti daca exista o derogare la sectorul 4 si nu se mai depune formularul 100 si 300 la 30.09.2010 ci doar bilantul la 30.06 si 31.12.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 16:52, 7 Octombrie 2010
vedeti daca vi s-a probat derogarea la sect.4...daca da, apoi nu mai trebuie sa depuneti nimic ci doar bilant la sf. anului..:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de inactivitate se depune obligatoriu? Ioana.Dorina Ioana.Dorina Dragi colegi , eu sunt mica si am o intrebare.Tin evidenta contabila la o firma care nu are activitate inca de la constituire.Eu am preluat-o anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Bilant contabil gheorgheistrate gheorgheistrate Buna ziua! Cine face un bilant contabil pentru o asociatie de proprietari? Poate sa il faca cenzorul sau cineva extern Cum aflam daca a fost depus bilantul ... (vezi toată discuția)
Completare decl. 100 alice53 alice53 am intrebat la Ad fin sect.2 si mi s-a spus ca nu mai trebuie sa declar imp min echivalent cu trim 3, in decl 100 la dec.2010 daca am pierdere an .... alite ... (vezi toată discuția)