speta e cam asa:
in urma admiterii unei somatii de plata, am investit o cu f. executorie si am mers la executor.
Intre timp, impotriva firmei debitoare a fost declansata procedura insolventei.
Acum, eu ca si creditor cum procedez: merg cu dosarul de executare in continuare (si achit onorariul execut.) sau ma inscriu pe tabelul creditprolor si renunt la executare??
A fost deja deschisa procedura?
De la data deschiderii procedurii de faliment se suspenda de drept toate actiunile judiciare si extrajudiciare-L85/2006-
Daca s-a deschis procedura-te inscrii la masa credala.
daca e deschisa procedura insoventei, faceti o cerere de inscriere la masa credala conform prevederilor art. 36 din Legea 85/2006 " De la data deschiderii procedurii se suspenda de drept toate actiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creantelor asupra debitorului sau bunurilor sale."
Suspendare actiune
dacmoto
Buna seara,
As dori sa stiu daca se aplica art 36 din L85/2006 si in cazul unei cereri de investire cu formula executorie a unui BO. Debitoarea are calitate ... (vezi toată discuția)
Executare
iancu123
daca am trimis o cerere de executare silita la un executor, si intre timp debitorul a intrat in faliment, pot sa ma inscriu si la masa credala fata de acelasi ... (vezi toată discuția)