avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte stare civila tunisia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte stare civila tunisia

va rog ajutati-ma si pe mine, vreau sa ma casatoresc in tunisia cu un cetatean tunisian, actele mele, respectiv buletin, pasaport, certificat de nastere trebuiesc supralegalizate la mae si apoi la ambasada tunisiei in romania? stie cineva ceva, am cautat peste tot dar nu gasesc, mai am nevoie si de altceva??
va multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:02, 9 Octombrie 2010
nu putem sti noi din ro. de ce acte ati avea nevoie in tunisia pt casatorie. cred ca tot la oficialitatile de acolo, trebuie sa va interesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supralegalizarea actelor oficiale strãine pentru a fi folosite în românia anymor anymor Ma poate ajuta cineva? Cum poate prietenul meu supralegaliza un certificat de nastere pt a fi folosit in Romania in vederea casatoriei? Precizez ca el este din ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare magda_alexandrescu magda_alexandrescu Buna seara, vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, spuneti mi va rog pasii supralegalizarii pentru ca actele lui sa fie recunoscute in Romania. Din ... (vezi toată discuția)
Casatorie in tunisia marideni marideni buna ziua,ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a ma casatori cu un cetatean tunesin in Tunez.Sunt cetatean roman dar stabilita in Spania de 10 ani si vreau ... (vezi toată discuția)