avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi

firma la care lucrez se inchide in urma unui anunt ca sunt insarcinata si binenteles pe motivul adevarat ca nu mai merg vanz de inteles pot face ceva am vre un drept sau nimic nu apara femeile insarcinate nu am cartea de munca operata la ei decat de 3 luni
Cel mai recent răspuns: virgula , utilizator 18:08, 9 Octombrie 2010
Buna ziua !
Din pacate, consider ca situatia este foarte dificila in ceea ce va priveste, singura solutie fiind( daca aveti carte de munca), sa atacati actul de disponibilizare in instanta.
Cu stima !
multumesc tuturor ! cred ca asta situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandati-mi solutia potrivita ! ( este urgent ) iassmyna iassmyna [i]Buna ziua, Imi cer scuze ca cer o solutie in timp record ( de azi pe maine mai precis ) dar timpul ma preseaza. Vreau sa stiu ce contract este cel mai ... (vezi toată discuția)
Concediile medicale in timpul sarcinii Adinela Adinela buna.sunt insarcinata in 13saptamani si ma aflu intr-o situatie dificila in ce priveste locul de munca,deoarece nu vor sa-mi asigure conditiile necesare ... (vezi toată discuția)
Insolvenþã VoiculescuC VoiculescuC Ce efect are pentru funcţionarea unei societăţi private şi salatiaţii ei cum sunt afectaţii. (vezi toată discuția)