avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura speciala de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura speciala de vanzare

ce inseamna si unde va trebui sa o fac daca eu in prezent locuiesc in strainatate si doresc sa vand titlul meu de coproprietar , vazin ca sant silit de lege !? sa VIND si nu sa DONEZ( cum este intentia mea ) unei asociatii sau unei persoane fizice titlul meu de coproprietar ... Partea din apartamentul detinut in coproprietate cu fosta sotie NU MA INTERESEAZA dar nici nu doresc sa-l cedez acesteia pentru motive strict personale
Deci unde va trebui sa legalizez aceasta procura ?
Cel mai recent răspuns: M.Corneliu , utilizator 21:52, 9 Octombrie 2010
Buna ziua!

Daca sunteti cetatean roman cu domiciliul in strainatate, procura speciala o veti face la Consulatul Romaniei.
procura de vanzare o veti face la consulat sau la ambasada Romaniei.
Procura o puteti incheia si la un notar din tara in care sunteti,
dar va trebuie sa o traduceti la un birou de traduceri din Romania.
multumesc pentru raspuns d-le avocat Coman.
mai ramane o alta problema si anume , partajul nu a fost facut deci intrebarea ce urmeaza este ; se poate face aceasta procura si in lipsa unei hotarari de partaj ? motivul este simplu ;
doersc sa nu mai am de a face co fosta sotie , sa nu mai aud de ea deci prin aceasta procura sa numesc persoana sau asociatia norocoasa ( doeresc sa donez si nu sa vand ) care sa fie direct interesata a inainta cauza de partaj .
Ramanind in asteptarea rspunsului d-tra va transmit sincere salutari din Roma

ps. pot fi contactat pe adresele ; rokoit@live.it / ro_mc54@yahoo.it
Fb. Pana aici ati raspuns de nota 10 cu - (minus).

pana la nota 10 mai trebuie adugat: procura trebuie să poarte apostila statului unde au fost intocmite, mandatarul trebuind apoi sa o traduca in lb. romana.

Este 10 plin sau mai trebuie ceva?

Alte discuții în legătură

Fostul sot doreste sa renunte in favoarea mea. el detine impreuna cu mine un imobil (fara datorii bancare ... JoAnn JoAnn Fostul sot detine impreuna cu mine un imobil (fara datorii bancare sau catre stat). Vrea sa renunte la dreptul lui de proprietate in favoarea mea in cota de ... (vezi toată discuția)
Act necesar - partaj la intelegere Sorin777 Sorin777 Spuneti-mi va rog , pentru a trimite un act notarial din Spania pentru o intelegere de partaj , procura cu imputernicire , ar trebui neaparat apostila de la ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)