ce inseamna si unde va trebui sa o fac daca eu in prezent locuiesc in strainatate si doresc sa vand titlul meu de coproprietar , vazin ca sant silit de lege !? sa VIND si nu sa DONEZ( cum este intentia mea ) unei asociatii sau unei persoane fizice titlul meu de coproprietar ... Partea din apartamentul detinut in coproprietate cu fosta sotie NU MA INTERESEAZA dar nici nu doresc sa-l cedez acesteia pentru motive strict personale
Deci unde va trebui sa legalizez aceasta procura ?
multumesc pentru raspuns d-le avocat Coman.
mai ramane o alta problema si anume , partajul nu a fost facut deci intrebarea ce urmeaza este ; se poate face aceasta procura si in lipsa unei hotarari de partaj ? motivul este simplu ;
doersc sa nu mai am de a face co fosta sotie , sa nu mai aud de ea deci prin aceasta procura sa numesc persoana sau asociatia norocoasa ( doeresc sa donez si nu sa vand ) care sa fie direct interesata a inainta cauza de partaj .
Ramanind in asteptarea rspunsului d-tra va transmit sincere salutari din Roma
ps. pot fi contactat pe adresele ; rokoit@live.it / ro_mc54@yahoo.it
Fb. Pana aici ati raspuns de nota 10 cu - (minus).
pana la nota 10 mai trebuie adugat: procura trebuie să poarte apostila statului unde au fost intocmite, mandatarul trebuind apoi sa o traduca in lb. romana.