ce inseamna si unde va trebui sa o fac daca eu in prezent locuiesc in strainatate si doresc sa vand titlul meu de coproprietar , vazin ca sant silit de lege !? sa VIND si nu sa DONEZ( cum este intentia mea ) unei asociatii sau unei persoane fizice titlul meu de coproprietar ... Partea din apartamentul detinut in coproprietate cu fosta sotie NU MA INTERESEAZA dar nici nu doresc sa-l cedez acesteia pentru motive strict personale
Deci unde va trebui sa legalizez aceasta procura ?
OK . atit Consulatul Roman cit si Tribunalul de la Haga
Dar pe mine ma intereseaza ca acesata procura faimoasa sa dea dreptul acelei persoane sa inainteze actiunea de partaj si nu in numele meu ci al lui personal vazind obiectul acestei procure . Caut ca in momentul donatiei acestui titlu de coproprietar , eu sa fiu in afara actiuni de partaj . Merg pe aceasta strada pentru faptul ca nu vreau sa cheltui o lira pentru acest partaj si nici sa mai aud de fosta . Daca in schimb , voi fi obligat ( prin imposibilitatea unei asemenea actiuni ) atunci 100% voi apela la un avocat serios , nu ca cel pe care l-am concediat o zi in urma, ce se plangea de lipsa de timp pentru a-mi trimite un mesaj ... dupa doua saptamini de asteptare . Motivul , citez .... "" Nu stiu ce intelegeti dvs prin "tacere" si nu cred ca trebuie sa va trimit un mail pe zi, pentru a fi satisfacut, eu avand zeci de clienti carora nu le pot trimite zilnic sms-uri sau mail-uri..."" in 3 luni am trimes 4 mesaje si am primit trei . Daca asta inseamna un mesaj pe zi spuneti-mi voi iar daca un avocat isi poate permite sa se pronunte asa referitor la clientii care au platit si platesc pentru a fi aparati sau consiliati atunci trebuie ca fiecare din noi sa ne aparam singuri in fata justitiei , sa ne pregatim temeinic inaintea fiecarui proces / actiune judiciara eliminind astfel meseria de avocat si desfintind facultatile .....