ce inseamna si unde va trebui sa o fac daca eu in prezent locuiesc in strainatate si doresc sa vand titlul meu de coproprietar , vazin ca sant silit de lege !? sa VIND si nu sa DONEZ( cum este intentia mea ) unei asociatii sau unei persoane fizice titlul meu de coproprietar ... Partea din apartamentul detinut in coproprietate cu fosta sotie NU MA INTERESEAZA dar nici nu doresc sa-l cedez acesteia pentru motive strict personale
Deci unde va trebui sa legalizez aceasta procura ?
Ma scuzi prietene , era de inteles ca procura facuta intr-o alta tara aduce din start si apostila tarii respective daca nu ma insel si cea de la Haga . ...
cu cea ce spune gi_jane2 sint cu totul de acord ( vezi amaindoua observatiile )
procura ..pt donatie nu se poate face, devreme ce nu aveti partajul..
eventual asa..generic..cum ca ce ar rezulta ..urmare a incetarii devalmasiei..
insa tot nu-i suficient...ca donatia ..e usor altfel..si cred, anterioara partajului in situatia expusa:)
consultati un avocat
cel mai simplu este sa/si angajeze avocat care sa inceapa partajul, apoi dumnealui este liber sa faca orice cu partea dumnealui.
acum depinde de imobil si de contractul de vanzare/cumparare prin care l/a achizitionat.
de exemplu, in anumite contracte de v/c sotii pot trece ca imobilul este platit in cote de 50/50 la suta... in aceste cazuri ar putea intreba notarul daca nu/i accepta direct vanzarea cotei ideale si abstracte, ca sa scape sa nu mai fie nevoie de partaj.