Buna ziua,am si eu o intrebare legata de extrasul CF .Detin un apartament la etajul 4 al unui bloc construit in anul 2004 si ma lovesc de urmatoarea problema:dorind sa contractez un credit de la o banca si ridicand extrasul cf, banca sesizeaza faptul ca apartamentul nu figureaza la etajul 4 ci la mansarda si nu vrea sa-mi acorde creditul.Daca poate cineva sa-mi spuna cum as putea rezolva aceasta problema intrucat apartamentul chiar este la et.4 si are si pod deasupra la care am acces direct din camera.Stie cineva daca se poate corecta extrasul CF? si ce pasi ar trebui sa urmez pentru a-mi rezolva problema.In cazul in care constructorul a primit autorizatie de constructie pt.P+3 si adeclarat apartamentele de la etajul 4 ca si mansarda ,se mai poate face ceva?
Va doresc o zi frumoasa!
Trebuie să introduceți o actiune de rectificarea a cărții dvs funciare , ÎNSÃ înainte să faceți acest pas v-aș recomanda să solicitați o copie a cărții funciare individuale pentru a fi sigur că eroarea:) este în cartea funciară și nu în extrasul eliberat.
In calitatea de proprietar al spatiului cu destinatia de locuit,in temeiul dispozitiilor L nr 7/1996 republicata solicitati la OCPI CF
In situatia in care aceasta contine erori,in temeiul art 22 din prevederea mentionata,aveti dreptul sa solicitati dispunerae masurilor necesare notarii situatiei reale