avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras de carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras de carte funciara

Buna ziua,am si eu o intrebare legata de extrasul CF .Detin un apartament la etajul 4 al unui bloc construit in anul 2004 si ma lovesc de urmatoarea problema:dorind sa contractez un credit de la o banca si ridicand extrasul cf, banca sesizeaza faptul ca apartamentul nu figureaza la etajul 4 ci la mansarda si nu vrea sa-mi acorde creditul.Daca poate cineva sa-mi spuna cum as putea rezolva aceasta problema intrucat apartamentul chiar este la et.4 si are si pod deasupra la care am acces direct din camera.Stie cineva daca se poate corecta extrasul CF? si ce pasi ar trebui sa urmez pentru a-mi rezolva problema.In cazul in care constructorul a primit autorizatie de constructie pt.P+3 si adeclarat apartamentele de la etajul 4 ca si mansarda ,se mai poate face ceva?
Va doresc o zi frumoasa!

Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2010
oliviuganceanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 19:41, 10 Octombrie 2010
Formulati cerere la OCPI - Cartea funciara prin care sa solicitati rectificarea
cartii funciare, conform celor precizate de dvs.
Trebuie să introduceți o actiune de rectificarea a cărții dvs funciare , ÎNSÃ înainte să faceți acest pas v-aș recomanda să solicitați o copie a cărții funciare individuale pentru a fi sigur că eroarea:) este în cartea funciară și nu în extrasul eliberat.
In calitatea de proprietar al spatiului cu destinatia de locuit,in temeiul dispozitiilor L nr 7/1996 republicata solicitati la OCPI CF
In situatia in care aceasta contine erori,in temeiul art 22 din prevederea mentionata,aveti dreptul sa solicitati dispunerae masurilor necesare notarii situatiei reale
mai solicitati o data extrasul de carte funciara si apoi cereti recitificarea.
verificati actul dvs de proprietate.
la obiectl contractului ce scrie ca ati dobandit?
apartament situat la etajul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament-situatie mansarda neclara Keyla Keyla Buna ziua.Sunt intr-o faza destul de avansata a achizitiei unui apartament prin Prima Casa.Apartamentul e situat la ultimul etaj al unei constructii in curs de ... (vezi toată discuția)
Carte funciara si cadastru apartament cumparat in 1991 DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, In anul 1991, parintii mei au cumparat un apartament de la ICRAL. Anul acesta, dorind sa-l vanda, au inceput demersurile pentru a face cadastrul. ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara - rubrici necompletate Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament - am cerut nr carte funciara si nr cadasatral (am vazut ca este acelasi). Am intrat pe site-ul ANCPI pentru un ... (vezi toată discuția)