avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pot continua demersul pentru a obtine permis port-arma ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pot continua demersul pentru a obtine permis port-arma daca nu trec examenul psihologic?

daca examenul pshihologic nu e promovat mai pot continua actele pentru detinere arma neletala ????/
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 17:26, 10 Octombrie 2010
Evident ca NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurare, port, pastrare arma neletala (cu proiectile de cauciuc) apis1024 apis1024 Acum cativa 3 ani am fost victima unei agresiuni fizice,am depus plangere penala si abia anul trecut am fost notificat prin posta ca respectivul a platit o ... (vezi toată discuția)
Am primit 3 ani cu suspendare pentru infractiuni informatice ... RacingTeam RacingTeam Buna seara tuturor. In anul 2013 am primit 3 ani cu suspendare pentru infractiuni informatice si o perioada de 8 ani incercare. Reabilitarea a survenit in ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)