Accesul la proprietatea mea si a vecinului meu se face pe un drum al carui proprietar este primaria comunei Mogosoaia. Intrucat acest drum este destinat accesului numai al meu si al vecinului meu, de comun accord am hotarat sa punem un gard de sarma si o poarta. Vecinii , care au accesul la proprietatea lor direct din sosea imi taie zilnic gardul si mi-au distrus poarta , motivand ca este drum public.
Intrebarea mea este , daca am posibilitatea sa-i impiedic sa mai faca acest lucru si cum ?
acord ca sa ce ?
ganditi-va ca acel drum sau cale de acces apare atat pe titlurile dvs de proprietate cat si in planul urbanistic general lucru care va impiedica sa-l inchideti altfel puteti avea mari probleme in cazul unei plangeri impotriva dvs.
Acord ca sa ingradesc drumul meu de acces.Asa cum am spus de la inceput,acest drum este de acces la proprietatea mea si a vecinului meu si fiind o infundatura nu prezinta nici o problema pentru alti cetateni, intrucat ei nu au nevoie de el.
Va raspund cu intarziere , deoarece , daca nu am toate cunostintele necesare prefer sa tac si sa ma documentez. Deci se poate in baza legii 215/2001 art.36 si 45. Drumul este al primariei si daca consiliul local hotaraste ca se poate ingradi, acel drum se inchide temporar , cu drept de prelungire a termenului stabilit.
Drum acces 1/2
cristiana2011
Buna ziua,
Multumesc anticipat celor care imi pot da un sfat.Am cumparat 500 mp(partea din pate) dintr-un lot de 1000.Accesul catre terenul nostru se face pe ... (vezi toată discuția)