avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum transfer bunurile srl 2 masini din care una in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum transfer bunurile srl 2 masini din care una in leasing catre intreprinderea individuala

cum transfer bunurile srl 2 masini din care una in leasing catre intreprinderea individuala nou infiintata
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 19:30, 11 Octombrie 2010
Ptr. cea in leasing aveti nevoie de acordul finantatorului pentru schimbarea utilizatorului.
Ptr. cealalta puteti face vanzare-cumparare intre SRL si Intreprinderea individuala. Operatiile de inregistrare contabila le discutati cu contabilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum preia o intreprindere individuala un srl dragoman64 dragoman64 am un srl cu activitate comerciala magazin mixt o masina in leasing pot infiinta o intrepridere individuala cu care sa preiau srl srl urmand sa il inchid sa ... (vezi toată discuția)
Imi poate fi luata o masina cumparata cu buna-credinta? prykkyy prykkyy In 2007 am cumparat o masina de la un proprietar persoana fizica; el era al doilea proprietar pe cartea de identitate a masinii, primul fiind o firma de ... (vezi toată discuția)
As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)