buna,am o mare problema daca stie cineva sa ma lamureasca
Sunt functionar public si am promovot examenul de consultant fiscal ,fisa postului meu nu are legatura cu agentii economici.Pot exercita si activitatea de consultant fiscal?
da, parerea mea este ca puteti, dar numai in sectorul privat.
legea nr. 161/2003
" ART. 96
(1) Funcţionarii publici pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice şi în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public potrivit fişei postului." :)
Si cei care au o alta parere ce motive invoca?
Atentie:
Membrii CCF nu acorda consultanta fiscala numai agentilor economici din mediul privat.
Consultanta fiscala se acorda si companiilor nationale si institutiilor publice etc.
Fisa postului dvs. nu este in contradictie cu aceste lucruri?
Am facut adresa si la Agentia Nat.a Funt.Publici si nu au stiut sa-mi raspunda,au zis ca nu e de competenta lor si au redirectionat-o la ANI de unde nu am mai primit nici un raspuns.
Buna ziua
Mapsys
Am o nelamurire, un functionar public simplu asistent dintr-o Primarie, poate sa fie mebru composesor sau chiar membru in cosiliu de administratie al unui ... (vezi toată discuția)