avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta

Buna ziua,
Intentionez sa-mi asigur locuinta printr-o asigurare facultativa care este mai acoperitoare pt ceea ce ma intereseaza pe mine.As dori sa-mi raspundeti daca o astfel de asigurare facultativa este valabila ca si o asigurare obligatorie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:14, 15 Octombrie 2010
se numeste obligatorie, tocmai ca trebuie obligatoriu platita. separat, puteti sa incheiati si alta asigurare
PAD este obligatorie, insa acopera numai dezastrele, fara a cuprinde si anexele gospodariei si numai in limita sumei de 10000/20000 EUR.
Pentru a avea acoperite si celelalte riscuri(ex.incendiu,grindina,furtuna,etc.) precum si valoarea peste cea acoperita de PAD(peste 10000/20000E) intocmiti polita facultativa, care va avea o fransiza de 10000/20000EUR pentru dezastre(acestea fiind acoperite de PAD).
Daca va adresati asiguratorului care emite PAD, acesta va poate oferi o polita care sa cuprinda atat partea de PAD cat si suplimentar o parte facultativa in completare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare facultativa locuinta CCinezan CCinezan Buna ziua, Daca se poate as dori un sfat in legatura cu urmatoarea chestiune: - am cumparat un apartament cu 3 camera prin credit ipotecar care bineinteles ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta facultativa Geom1 Geom1 Buna ziua, Locuinta este ipotecata in favoarea bancii si trebuie sa platesc anual o asigurare facultativa, in favoarea bancii, in functie de valoarea ... (vezi toată discuția)
Asigurare pad si facultativa locuinta ipotecata olf olf Buna ziua, Am un credit ipotecar de 23600 EUR la care trebuie sa fac asigurare. Conform legislatiei am inteles ca asigurarea PAD trebuie sa o fac separat ... (vezi toată discuția)