avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie definitiva

Mama s-a pensionat medical si are varsta de 58 de ani si in momentul de fata nu mai este chemata la comisie pt revizuire.La ce varsta poate sa faca cerere pt pensie definitiva?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 22:47, 13 Octombrie 2010
Poate solicita pensionarea pentru limita de varsta in momentul cand va indeplini conditiile prevazute in Legea nr.19/2000. Mai exact, 59 si... functie de anul si luna nasterii si cu un stagiu complet de cotizare de 28 de ani si...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta giagi giagi Buna ziua! Va rog frumos daca ma puteti ajuta sau sa-mi spuneti ce trebuie facut. Mama mea e nascuta in 24.03.1953. - in perioada 01.05.1971-30.09.1972 a ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie Dana_Burcea78 Dana_Burcea78 buna ziua,am o colega cu varsta de 58 ani si 8 luni,si vechime in munca de 33ani si 10 luni,in prezent beneficiaza de indemnizatie de somaj pana in luna ... (vezi toată discuția)
Exista o lista cu bolile cronice pentru pensionare? aureliamoldovan aureliamoldovan As dori sa stiu daca exista o lista cu bolile cronice pt pensionare.In caz ca nu exista,as dori sa aflu daca epilepsia intra in categoria bolilor cronice pt ... (vezi toată discuția)