avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Curs Charisma HR
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Curs Charisma HR

Buna ziua,

Aa vrea sa invat sa utilizez programul pentru administrarea personalului Charisma HR. Din pacate nu am gasit pe internet niciun curs unde pe care l-as urma .Cunoasteti cumva carti sau aplicatii online unde as putea invata despre acest soft de HR ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ella_v , utilizator 00:51, 15 Octombrie 2010
Va multumesc insa aici am ajuns si eu prima data cautand pe net insa nu au cursuri specializate de Charisma ci doar prezinta produsul in sine ...

Un sfarsit de saptamana cat mai frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi catalin877 catalin877 Ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti ce carti ar trebui sa cumpar, pentru scoala de soferi cat. b sa pot invata ce trebuie. va multumesc (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)
Obtinere atestat administrator Cum pot deveni administrator de bloc daca sunt profesor angajat pe perioada nedeterminata ,si am terminat si un master de Sisteme informatice contabile (vezi toată discuția)