avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot desfinta o societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot desfinta o societate

Buna,
Am avut o societate si din 2007 nu au mai fost depuse la finante bilanturile ele fiind pe 0,societatea nu a mai avut nici o activitate din 2005.Cum se procedeaza,am inteles ca dupa 5 ani se dizolva,am primit acasa instiintare cum ca se dizolva,am depus si la finante o cerere cum ca doresc dizolvarea ei.Cum pot rezolva problema? mi-e frica ca poate o sa vina sa puna sechestru la adresa unde a fost sediul societati din cate am inteles.Va rog frumos ajutati-ma,ca nu stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:43, 13 Octombrie 2010
Societatea are vreo datorie? la buget, la furnizori........................?
Cine v-a instiintat de dizolvare si in ce mod? Ati primit citatie pentru prezentare in instanta pentru constatarea dizolvarii de drept?
In mod normal Registrul Comertului inainteaza aceasta actiune, nu Finantele publice.
ANAF-ul poate cere deschiderea procedurii de insolventa (faliment).
Care din acestea doua situatii vi s-a comunicat?
Daca e insolventa, va spun care este cursul normal.
da am primit citatie in instanta
este pe O ,nu are nici o datorie
Nu are legatura ANAF-ul. Cautati starea firmei pe www.mfinante.ro sau www.onrc.ro

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma mihaela nedelea mihaela nedelea In situatia unei societati comerciale care nu a mai avut activitate din dec.2003 pana in prezent, a fost susupendata pe o perioada de 3 ani (termenul ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea judiciara poate atrage dupa sine devenirea inactiva a firmei cazacumiruna cazacumiruna Buna ziua! O societate comerciala anu a depus bilanturile din 2005,declaratiile la admin.din 2008 si a fost declarata cu starea q(dizolvare judiciara) ... (vezi toată discuția)