Buna ziua.am cumparat intr-un hypermarket,un tv la un pret de 400 RON.atat scria pe el,si atat a si scanat la casa.la paza m-au oprit agentii,cum ca e prea ieftin(era o plasma de 2400 RON)ale-am spus ca nu ma intereseaza,ca marfa de pe raft,se vinde la prertul afisat,si ca e greseala lor.am plecat cu LCD-ul acasa.in urma ma oprit politia,desigur am refuzat sa il predau.am dat declaratie.ce se poate intampla in continuare?pot fi tras la raspundere?
in acel hipermarket,de multe ori am luat teapa,cumparand produse la pret dublu.si de multe ori mi-au bagat in plus marfa pe bon.an si facut reclamatie de doua ori.
multumesc.
dak si la casa sa scanat pretul de 400 si aveti si chitanta e bn .e vina lor ptr k au gresit pretul nu a dmv ,sunt camere prin care se poate dovedi k pretul nu laty schimbat si laty achitat asa cum era afisat pe raion si la casa
Sarcina probatiunii apartine organului de urmarire penala,acesta trebuie sa dovedeasca ca dvs ati intreprins ceva pentru a modifica pretuul.
Pastrati bonul si factura pe care le depuneti in copie pentru a face dovada exacta a situatiei petrecute.
Ati scris in vreo declaratie ca v-ati dat seama lucrul acesta ?
nu,nu am scris.eram cu sotia.astaziam fost la politie si am vazut filmarile.cu 1 zi inaite un tanar a scimbat pretul,iar mi-a spus ofiterul ca intru la complicitate la furt.eu nu l-am vazut pe acel baiat in viata mea.am declarat ca am luat produsul,deoarece am considerat ca pretul este meritabil si ca nu doresc sa il inapoiez.nu ma intereseaza cine a schimbat pretul,sa il caute pe tanar.multumesc pentru raspunsuri.