Buna seara .
Am revenit cu cazul fratelui meu cu masina cumparata, depistata la RAR ca find urmarita de Eurocaris . A fost a dat declaratie la Politie in calitate de martor , si interogandul cum ia inapoiat masina si cati bani a recuperat cine a mai fost martor la tranzactia de inapoiere. Intrebarea mea catre dumneavostra este de ce il tot inerogheaza atat demult pe el, cand masina in seara asta am vazuto cu nr de ungaria in parcarea unui supermachet . Sa cred ca cine are masina acum sa fie mana in mana cu politia . Ca el nu si-a recuperat toata suma ce putem face . Sa fi sunat eu la Politie sa le spuna ca a vazut masina. Ce este de facut . Sa ma judec cu cine. As putea sa cer masina ne faca-nd contract iar de vanzare cumparare cu cel de la care a lo-at masina.S-a gandit, daca face pirde nui ma da deloc restul de suma . Sfatuitine ce facem in situatia asta pe cine tragem la raspundere ca masina se plimba bine mersi si el chemat sa dea declaratii ce si cum ? Multumesc mult .
Cel mai probabil a fost citat in calitate de martor. Cat timp tranzactia s-a efectuat legal ( prin act de vanzare -cumparare ) iar la acea data fratele dumneavoastra nu avea cunostinta de faptul ca masina este furata atunci nu are de ce sa isi faca griji. Este bine sa va prezentati la politie cu toate actele masinii.
Este citat probabil in calitate de martor.
Probabil in legatura cu cele petrecute cand a cumparat masina de la vanzatorul acesteia,care este arestat.
Trebuie sa faca cu actele respective dovada celor petrecute.
Este posibil sa mai fie citat la parchet si in instanta de judecata.
multumesc mult de raspuns. dar mai am o singura intrebare .daca il va intreaba cei de la politie de ce nu i a anuntat si a facut de capul lui adica sa se duca la cel ce ia vanut masina ca sa si recupereze banii? e chiar o problema? va multumesc
Sunt vinovat?
rares85
BUNA ZIUA
In luna iunie am cumparat un automobil din germania cu scopul de al vinde in tara,masina a fost cumparata de la un diler dintr-un parc auto cu ... (vezi toată discuția)