Buna seara .
Am revenit cu cazul fratelui meu cu masina cumparata, depistata la RAR ca find urmarita de Eurocaris . A fost a dat declaratie la Politie in calitate de martor , si interogandul cum ia inapoiat masina si cati bani a recuperat cine a mai fost martor la tranzactia de inapoiere. Intrebarea mea catre dumneavostra este de ce il tot inerogheaza atat demult pe el, cand masina in seara asta am vazuto cu nr de ungaria in parcarea unui supermachet . Sa cred ca cine are masina acum sa fie mana in mana cu politia . Ca el nu si-a recuperat toata suma ce putem face . Sa fi sunat eu la Politie sa le spuna ca a vazut masina. Ce este de facut . Sa ma judec cu cine. As putea sa cer masina ne faca-nd contract iar de vanzare cumparare cu cel de la care a lo-at masina.S-a gandit, daca face pirde nui ma da deloc restul de suma . Sfatuitine ce facem in situatia asta pe cine tragem la raspundere ca masina se plimba bine mersi si el chemat sa dea declaratii ce si cum ? Multumesc mult .
chiar nu scrie nimic nimic in ce calitate e chemat. De ce nu stiu?sunt foarte ingrijorata de situatia lui si nu stiu cat de grava e? are o familie e fericit si nu stie la ce sa se astepte ?pe citatie scrie dosar penal si un nr Poate fi nr lui de dosar penal?
Inainte de termenul precizat in citatie, fratele dumneavoastra se poate prezenta la sectia de politie in cauza ( cu CI si citatia ) pentru a se interesa care este calitatea acestuia in dosar ( invinuit sau martor ). Aceasta este singura cale prin care va sti cu exactitate.
P.S. : Nu este indicata postarea mai multor mesaje consecutive. Pentru completari se poate folosi butonul "Editeaza".
Pentru cine ajunge aici de pe motoru` de cautare "gogu`" ori "gogâie" ori cum vreti sa-i ziceti.... da, am primit si eu citatie de la militie, sa merg in calitate de martor, era doar un numar de telefon al unui inspector. la motiv nu era trecut nimica, citatia era din partea sectiei de penal. Nu scria nimic de politia economica (de la ei era).
NU PANICATI !!!.... Firma prin care s-a adus masina nu a platit TVA-ul.
Am sunat la respectivul inspector, mi-a zis ca nu-mi poate da prea multe detalii, si ca vorbim mai multe cand ajung acolo, dar sa-mi iau cu mine toate actele de dobandire a masinii.. mi s-au muiet picioarele (ca am cautat si eu pe gogu` si am gasit tot felul de masini furate, infractiuni facute de masini clonate etc).
Pana la urma firma care adusese masina nu si-a platit darile catre stat (TVA pe masina) si sunt cercetati penal. Eu am dat o simpla declaratie cum ca am cumparat masina de la X si nu aveam cunostinta ca el a cumparat-o de la o alta firma Y. Asta am aflat (ca el o cumparase de la firma) abia cand mi-a dat tot dosarul cu actele masinii (la biroul unde am facut contractul de v/c) zicandu-mi ca nu mai are ce face cu actele alea, daca vreau sa le tin ok, daca nu, sa le arunc. Cum sunt mai strangaret de felul meu (e plin garajul), am pastrat tot. Numai bine am facut.
Deci, daca mai ajung pe aici cititori rataciti care cauta cate ceva pe gogu`, sa stie si ei cam desrpe ce e vorba.
In rest, toate bune, si bafta celor care au patit-o mai urat. Sa-si recupereze paguba.
Sunt vinovat?
rares85
BUNA ZIUA
In luna iunie am cumparat un automobil din germania cu scopul de al vinde in tara,masina a fost cumparata de la un diler dintr-un parc auto cu ... (vezi toată discuția)