Buna seara .
Am revenit cu cazul fratelui meu cu masina cumparata, depistata la RAR ca find urmarita de Eurocaris . A fost a dat declaratie la Politie in calitate de martor , si interogandul cum ia inapoiat masina si cati bani a recuperat cine a mai fost martor la tranzactia de inapoiere. Intrebarea mea catre dumneavostra este de ce il tot inerogheaza atat demult pe el, cand masina in seara asta am vazuto cu nr de ungaria in parcarea unui supermachet . Sa cred ca cine are masina acum sa fie mana in mana cu politia . Ca el nu si-a recuperat toata suma ce putem face . Sa fi sunat eu la Politie sa le spuna ca a vazut masina. Ce este de facut . Sa ma judec cu cine. As putea sa cer masina ne faca-nd contract iar de vanzare cumparare cu cel de la care a lo-at masina.S-a gandit, daca face pirde nui ma da deloc restul de suma . Sfatuitine ce facem in situatia asta pe cine tragem la raspundere ca masina se plimba bine mersi si el chemat sa dea declaratii ce si cum ? Multumesc mult .
Atata timp cat nu este implicat in vreo fapta nu sunt probleme.
Va spune adevarul si va arata ca i-a fost frica sau doar ca nu stia ca este furata,ca nu i-a placut cum functioneaza masina si ca a avut impresia ca a fost inselat,fata de pret.
va multumesc mult de tot pentru tot. chiar lui ie frica de mai rau asta e problema ca imi repeta mereu mereu ca ie frica de mai rau:">de cand ia venit citatia asta acasa as vrea daca puteti sal incurajati cumva va rog mul mult
Am si eu o nelamurire:
Ai precizat ca la RAR s-a descoperit faptul ca masina era furata, insa in mod normal, intr-o astfel de situatie ar trebui ca autovehiculul sa fie confiscat.
Am spus ca cei de la RAR au spus ca masina are o problema in ungaria figurand in baza de date Eurocaris ca fiind in litigiu . ne stind ce inseamna litigiu am crezut ca masina e furata . Am acea hartie de la RAR unde scrie ce vam comunicat detine si copie dupa contracu de vanzare cumparare dintre ungur si roman .eu spun ca detinem destule probe sa dovedim nevinovatia fratelui meu . are si copie dupa talonul unguresc si copie dupa primele nr rosi . dar lui ii este frica, el find pt prima oara pus intr-o situatie asa penibila. ne avand niciodata probleme cu politia si afla ca acum este chemat a avut un soc .
Sunt vinovat?
rares85
BUNA ZIUA
In luna iunie am cumparat un automobil din germania cu scopul de al vinde in tara,masina a fost cumparata de la un diler dintr-un parc auto cu ... (vezi toată discuția)