avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale emitere actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

emitere actiuni

Lucrez la o societate comerciala care a fost de stat si s-a privatizat (a devenit societate comerciala pe actiuni prin AVAS). Pe parcursul privatizarii (care a durat 4-5 ani, nu stim sigur, pentru ca s-a tinut secret informatia), am cotizat intrun fond cate o suma retinuta lunar din salariu. Am c-am fost toti privati de informatii asupra privatizarii, deci nu prea am stiut nimic. Acum societatea se afla intro situatie dificila si asi vrea sa plec din ea. Ma intereseaza unde ma pot adresa (o adresa), ca sa pot beneficia de actiunile nominale ale societatii.

Alte discuții în legătură

Privatizare mebo - identificare nume dupa seria cupoanelor peterpan peterpan Buna ziua, Va rog din suflet sa ma sprijiniti cu o informatie., nu stiu exact cui sa ma adresez. Am scris la SIF Moldova dar nu au reusit sa ma ajute. Sunt ... (vezi toată discuția)
Dosar comercial pierdut la curtea suprema !!! Alexander15 Alexander15 Buna Ziua, Asi dori sa stiu daca mai exista cai de atac dupa Curtea Suprema. Am fost tarati intr-un proces murdar plin de interese pe care l-am pierdut cu ... (vezi toată discuția)
Actiuni pas - vanzare sca baloisibaloi sca baloisibaloi Detin un procent substantial de actiuni in asociatia pas care sunt achitate. Actionarul majoritar din societatea mama listata la bursa doreste achizitionarea ... (vezi toată discuția)