am avut un contract cu vodafone de acum 3 ani in timpul contractului am achitat toate facturile pina in momentul in care am cumparat cu bani in mina un tel mai scump care nu a functionat decit 2 saptamini el fiind in garantie 24 de luni am incercat sa -l repar la firma lor dar mi s-a spus ca nu poate fi reperat acel tel fiind ulterior reparat la un reparator particular cu o suma mai mare avind discutiii si vb la bucuresti am incetat sa mai platesc contractul ,dupa 3 ani adica ieri mi-a fost adus la cunostinta ca sunt data in judecata de o firma eos de care eu nu am habar in legatura cu contractul vodafone .cum trebuie sa procedez eu habar nu am in aceste lucruri si ce trebuie sa fac ? mi se spune ca trebuie sa fac o intimpinare cu 5 zile inainte eu habar nu am ce inseamna acest lucru va rog sa ma ajutati cu un sfat cum ar trebui sa procedez .......multumesc
intampinarea reprezinta raspunsul dvs la cererea lor.
nu vad legatura intre contractul cu firma de telefonie si garantia telefonului, sunt chestiuni separate
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati denumiri operatori sau recuperatori
2-Operatorul de telefonie cu scopul recuperarii debitului acumulat de dvs,a cesionat drepturile sale in favoarea unitatii de recuperare mentionata de dvs
Firma de recuperare in baza contractului incheiat de dvs cu operatorul de telefonie,a solicitata instantei dispunerea de hotarare prin care a fiti obligata la plata debitului
Va revine dreptul sa contactati firma de recuperare,cu care aveti posibilitatea sa negociati termenii de plata a debitului
Recomandarea mea este sa angajati un avocat, care sa va reprezinte.In situatia in care actiunea reclamantilor va fi respinsa veti primi si cheltuieli de judecata( onorariu avocatului etc)