avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO in preaviz

fac 6 luni de la angajare in momentul expirarii preavizului pe care l-am primit.Pot beneficia de concediul de odihna in perioada de preaviz?
cate zile imi revin pentru perioada lucrata ?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 17:41, 14 Octombrie 2010
Pentru 6 luni lucrate aveti dreptul la 10.5 zile dupa mine 11, ca se rotunjeste in favoarea salariatului.
Aveti dreptul la banii pe concediu neefectuat la lichidarea finala.
Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele- deci puteti efectua co daca aveti cererea aprobata
CO nu suspenda CIM deci perioada de preaviz nu se prelungeste cu dyrata CO.
daca este vorba de preaviz in urma concedierii atuncii va trebui sa primiti indemnizatia pentru intreg concediul atat pentru zilele efectuate cat si pentru cele neefectuate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz popanaid popanaid Buna ziua, am 2 intrebari referitoare la concediul de odihna: 1. se poate efectua concediu de odihna in timpul preavizului, la cererea angajatului, fara a se ... (vezi toată discuția)
Daca mi-am dat demisia... Cezar66 Cezar66 Am lucrat timp de 6 luni la un patron,iar de curand mi-am dat demisia.As dori sa stiu daca pentru perioada de lucru,nu mi se cuvine nici o zi de concediu ... (vezi toată discuția)