avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... program de functonare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

program de functonare

am o discoteca intro comuna.si recsent miau retras autorizatia de functionare.pe motiv ca sunt prea multi si beau prea mult la care firma mea nu a primit nici o amenda macar si miau redus programul de functionare de la orele 22 pana la 02 eu leam dat an judecata si vreau sa stiu daca am ceva sansa sami apar afacerea multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Reducerea programului de functionare N Ioana N Ioana Buna, Care ar fi demersurile pe care trebuie sa le fac pt ca barul de langa casa mea sa isi reduca prin hotarare legala programul de functionare ( ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie executare silita a.n.a.f pentru contraventie rovineta agu13 agu13 Buna seara as dori unele sfaturi la urmatoarea problema,in 24.11.09 am fost oprit de un echipaj de politie insotiti de agenti compania de drumuri si autostrazi ... (vezi toată discuția)
Am permisul suspendat in spania ionuts1982 ionuts1982 am permisul suspendat in spania pana in august 2009, dar eu nu leam predat permisul stiind ca sunt nevinovat,acum mi la retinut si in romania pentru consum de ... (vezi toată discuția)