avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informatii despre o SC care recruteaza personal pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informatii despre o SC care recruteaza personal pt munca in strainatate

sunt in cautare unui loc de munca in strainate si ma gasit o firma in orasul arad care se ocupa cu intermedierea gasirii unui loc de munca in strainate in special germania si austria,adresa este :str george cosbuc ,nr 57.doresc sa aflu detalii despre aceasta ,daca pot avea incredere ca este legal si chiar ma poate ajuta.poate stie cineva sau au mai fost in situatia mea.stie cineva un angajator cu contract in strainate ,in special in agricultura sau ingrijire batrani?
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
alina .rozalia, utilizator

In acesta adresa am gasit-o prin internet o firma, dar pe firma respectiva sa scris un articol care poti citi aici: [ link extern ] /

Mai bine, desi, cauta in alta parte: ambasadei, ocuparea forta de munca, sau firme cu prestigiu.
Intrebati la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca din localitate - regula era ca aici sa fie "acreditate" diversele societati care recruteaza personal pentru munca in strainatate...
Numele societatii pe "lista" AJOFM nu garanteaza si corectitudinea angajatilor acelei societati... :(
buna dimineata.multumesc ptr .raspuns.am intrebat la fortele de munca si intr-adevar este o societate acreditata,dar....... ramane un mic dar!
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2010
alina .rozalia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de recrutare/intermediere persoane in strainatate infokrena infokrena Buna ziua!!! As vrea sa va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati un pic. Ma gandesc sa deschid o afecere cu profilul de intermediere persoane in ... (vezi toată discuția)
Agentie de recrutare pentru austria si anglia SavaSorin SavaSorin Buna ziua! Imi puteti spune ce firma de recrutare functioneaza pe str. Stefan cel Mare la nr. 193 si daca este agreeata de Fortele de munca din Sibiu. (vezi toată discuția)
Contract de munca anglia, taxa crsr crsr buna ziua, sunt in cautarea uni loc de munca si am gasit un anunt cu sofer distribuitor coletarie in Anglia, asigurandu-se transport, cazare si asigurare ... (vezi toată discuția)