avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... deducere ch. cu utilitatile
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

deducere ch. cu utilitatile

Buna ziua!Am un sp. comercial pe care doresc sa-l inchiriez,abonamentele cu utilitatile sunt pe societatea mea,problema este ca chiriasul va aduce modificari la instalatia de gaze deci vor fi cheltuieli iar eu nu doresc sa-i transfer abonamentele ci sa-i facturez consumul conform cu factura emisa.Ce pot face cu aceste cheltuieli la reteaua de gaze:sa le inregistreze direct pe soc. lui sau sa le inregistrez pe a mea urmand sa i le facturez ulterior?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: omerica , utilizator 13:48, 16 Octombrie 2010
Cheltuiala o face chiriasul, dar facturile de cheltuieli (privind modificarile) vin pe numele proprietarului(sau al SRL-ulu proprietar).
Daca este o imbunatatire, normal este sa o scadeti din costul chiriei.
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
ContSters167247, utilizator
Nu este o imbunatatire ci schimbarea paramerilor instalatiei de gaze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termeni contract inchiriere maria_miriam maria_miriam Buna ziua, tocmai am scapat de un chirias fara contract care m-a lasat cu intretinere si curent neplatite, si doresc sa inchiriez in continuare apartamentul, ... (vezi toată discuția)
Abuzuri proprietari? Claudia Hulpan Claudia Hulpan Unde poate reclama chiriașul cu contract abuzuri ale proprietarului? (vezi toată discuția)
Plata factura verificare gaz de catre chirias Eladaela Eladaela Buna ziua.Stau intr-un apartament cu chirie,luna trecuta s-a facut verificare la instalatia de gaz si acum a venit factura.Proprietarii imi cer sa platesc eu ... (vezi toată discuția)