avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... venitul net si garantia materiala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

venitul net si garantia materiala

la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului pana la 2 ani se ia in calcul venitul net, dar mie mi s-a oprit garantie pana acum, garantia se va calcula la venitul net pentru calcularea indemnizatiei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:24, 15 Octombrie 2010
1. Salariul net pentru calculul indemnizatiei pentru CCC pana la 2 ani se calculeaza astfel: din venitul brut al lunii sa scad impozitul pe venit si contributiile la fonduri, retinute pe statul de plata si se obtine salariul net.
2. Datoriile personale (rate, banci, CAR etc.) si retinerile pentru garantii fac parte din salariul net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu net Medu Medu BUNA DIMINEATA! LA UN SALARIU BRUT DE 1450 LEI DIN CARE SE RETINE LUNAR O GARANTIE DE 10%(din brut)CAT REPREZINTA SALARIUL NET? IMI PUTETI SPUNE CUM SE ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul net pentru indemnizatia crestere copil? steluta60 steluta60 Buna ziua! In ultimele 12 luni salariul meu a fost supus unor popriri. As dori sa stiu ce venituri vor aparea pe adeverinta ce trebuie completata pentru ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie materiale daria63 daria63 Buna ziua, Cum se retine 10 % garantie materiala? la salariul de incadrare sau la venitul net? Daca se retine la salariul de incadrare cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)