avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... amenda 30.000 lei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

amenda 30.000 lei

am primit 30.000 roni amenda de la CNADNR pt depasirea tonajului pe ultima axa. MTMA nu a fost depasita, doar ca paletii nu au fost asezati bine si s-a depasit tonajul pe ultima axa tripla (23,1T in loc de 21T limita admisa)
cine-mi poate spune daca pot face contestatie? ce pot contesta? ce sanse am sa castig procesul?
am nevoie disperata de un avocat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 00:13, 19 Octombrie 2010
1. Se poate face contestatie
2. Se poate contesta procesul-verbal
3. Nici cel mai bun avocat nu va poate spune ce sanse aveti de castig pentru ca nu stie ce e in mintea judecatorului
4. Avesti nevoie disperata de un judecator care sa va fie favorabil sau de un avocat-amic cu judecatorul.
Faceti contestatie si solicitati expertiza tehnica de specialitate ,unde s-a intamplat acest eveniment ,in raza carei judecatorii?
S-a intamplat pe DN12/E578, la intrarea in Miercurea Ciuc, dinspre Brasov, Jud. Harghita
Promovati contestatie. Aratati exact cum s-au petrecut faptele. Este posibil sa nu va anuleze procesul verbal insa puteti obtine inlocuirea amenzii cu avertisment.
E posibil inlocuirea amenzii cu avertisment? In OG 43/1997 la care se face referire in PV, nu scrie nimic de avertisment, ci doar amenda. art. 61 litera p) amenda de la 25000 la 35000 lei. Nici macar varianta posibilitatii platii a jumatate din suma in 48 de ore nu apare nici in PV si nici in lege :(

Alte discuții în legătură

Pt permis expirat se da direct amenda sau ar trebui sa se de-a un avertisment? Pascal.grup Pascal.grup Am fost oprit pt depasirea limitei de veteza,am avut 82 km in localitate. La contolul documentelor sa constatat ca am permisul expirat. Pt depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)
O amenda foarte mare! danyboy88 danyboy88 Buna ziua,ieri am primit o amenda,in care sunt trecute urmatoarele fapte: -conducerea unui autovehicul,fara centura de siguranta; -folosire telefonului,fara ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda contraventionala platita? doberv doberv daca inaintez contestatie impotriva unui p-v de contraventie dar ca sa fiu sigur platesc si amenda (ca sa platesc jumatate) trebuie sa cer restituirea prin ... (vezi toată discuția)