avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale investitie in sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

investitie in sediul social

Buna ziua.

Am o firma care a facut contract de comodat pentru sediul social; in contract apare ca firma suporta reparatiile si contravaloarea facturilor. Ce act ar trebui sa atasez la acest contract de comodat pentru a justufica investitiile facute? (am pus termopane, am cumparat birouri, am dotat cu tot felul de aparatura). Se face vreun proces verbal in acest sens?

Multumesc,
Smaranda.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:09, 26 Ianuarie 2008
facturi chitante ce atesta cumpararea acestora dar, sa fie pe numele firmei !!!!
Eventual si acordul expres al proprietarului pentru toate imbunatatirile ce depasesc sfera intretinerilor si a platii facturilor curente.
pai poate proprietarul este si detinatorul firmei :P
Nu, nu este proprietarul sediului social.
Va multumesc pentru raspunsuri. Este necesar in acest acord sa specific investitiile facute? sau este suficient sa trec la modul generic ce anume am cumparat pe firma?
Chiar daca ar fi , pentru cei de la finante e bine sa existe acordul scris, iar daca nu e proprietar cu atat mai mult.

Alte discuții în legătură

Amenajare spatiu sediu rodia rodia Am niste facturi cu parchet, gresie, faianta si alte materiale(gen adeziv, chit, etc.). Administratorul spune ca sunt pt.spatiul unde este declarat sediul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Alexandru2018 Alexandru2018 Buna ziua am o întrebare de fapt o nelămurire ,am căzut cu o terță persoana ca sa cumpărăm niște bunuri medicale mai exact aparatura de tip medical pe ... (vezi toată discuția)
Deducere tva constructie sediu social manolacheflorentina manolacheflorentina buna ziua, sc...........X are sediul social intr-unapartament de bloc, in bucuresti si a inchiriat o camera cu contract de comodat cu destinatia de sediu ... (vezi toată discuția)