avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare

ce se poate intampla cu cu un credit de consum luat in decembrie 2005 achitat partial, m-am saturat de 3 ani de telefoane de la o firma de recuperare!
Cel mai recent răspuns: ducubc , utilizator 11:27, 17 Octombrie 2010
Ptr un raspuns pertinent trebuie sa ne dati mai multe detalii ....
in caz de neachitare in conditiile stipulate in contractul de credit se poate trece la executare silita ( se vor urmari veniturile dvs. si bunurile proprietate ) ....
Cand ati facut ultima plata?
ultima plata a fost in iulie 2006
era un credit de 1200 ron,pe numele sotiei, sotia e plecata din 2006 afara si nu mai tin legatura cu ea, au nr meu de tel
Conform art. 1 si 3 din Decretul 167/1958, din iunie 2009 datoria catre banca a fost prescrisa. (dupa 3 ani).
Daca nu ati facut intre timp nici un acord de plata cu firma recuperatoare, li se va respinge orice actiune in instanta pe motiv de prescriptie.

Alte discuții în legătură

Prescrierea unei datorii CORINAANICA CORINAANICA BUNA ZIUA, am tot citit despre prescrierea unei datorii si as avea si eu o intrebare: daca creditul este facut in 2006 s-a platit un an la el si dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca Dori17 Dori17 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema pe care o am cu un imprumut al unei rude pe care am girat-o. Debitorul nu si-a mai achitat ratele la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - prescriere datorie din 2008 ClaudiaClaudiamirela@gmail.com ClaudiaClaudiamirela@gmail.com am făcut un credit în 2008! 2300euro.!am plătit o perioada. Am avut oprire timp de 2 ani..cam 100 mai. ..mi am schimbat serviciul și după un an iar mi s a ... (vezi toată discuția)