avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate discutii diverse
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

discutii diverse

buna ziua .nu ma poate ajuta nimeni in legatura cu firma din arad care se ocupa cu intermedierea fortei de munca in strainatate ? nu a fost nimeni in legatura cu aceasta firma.va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.multumesc.o zi buna.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 15:28, 17 Octombrie 2010
In Arad sunt mai multe firme care se ocupa cu plasarea fortei de munca.Cum se numeste societatea?
Cred ca ai mai facut aceasta intrebara inainte: www.avocatnet.ro/content/for...
Interventie moderator

alina .rozalia, va rog sa continuati discutia unde v-a indicat alvarolipo.
Mai multe subiecte cu aceeasi tema incalca regulamentul forumului - si vor fi sterse.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ? titi5 titi5 Am pus doua intrebari aici privitor la taxa de timbru si au fost sterse nu mai apar este posibil ca cineva sa le stearga ? cred ca da am scris ieri si ... (vezi toată discuția)
Pret apartament scos la licitatie aadriana aadriana Cum se calculeaza valoarea de la care va incepe licitatia in cazul unui apartament executat silit? (vezi toată discuția)
Poezia tata de grigore vieru Pilu Pilu TATA de Grigore Vieru: Tata, eu nu stiu de ce Nu te-au pus in cantece Ca pe maiculita mea Care viata datu-mi-a. Tu ca dansa ne iubesti Si ca ea ... (vezi toată discuția)