avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... UN CONTRACT DE CREDITARE DIN UE(AUSTRIA, ITALIA, ETC.)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

UN CONTRACT DE CREDITARE DIN UE(AUSTRIA, ITALIA, ETC.)

VA ROG FRUMOS DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU UN CONTRACT DE CREDIT DIN AUSTRIA SAU DIN ALTA TARA A UE SI MI-L POATE TRIMITE LA ADRESA DE EMAIL: masinameaeata@yahoo.com
Am nevoie de un contract de credit din UE in instanta ca sa pot demonstra diferenta majora de dobanda existenta intre contractele de credit din Romania fata de cele existente in UE. Stiu ca Italia este printre cele mai scumpe tari din UE cu dabanzi la contractele de credit de 2,5% la CHF, iar la noi in Romania acestea ajung la 7-8%. De aceea rog frumos un roman care este stabilit in UE sa-mi trimita si mie pe email un contract de credit din UE.
Va multumesc frumos!=D>

Alte discuții în legătură

Rate in chf sebastian069 sebastian069 Mama mea are o rata in CHF la o banca din RO. De la un timp, rata aproape s-a dublat si treptat a intrat in imposibilitate plata, putand sa achite lunar maxim ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de credit olga vasile olga vasile Am facut un credit de refinantare in 2006,acum fiind in imposibilitate de plata.Am avut de doua ori accept de reducere cu 50% pe o perioada de 6 luni a ... (vezi toată discuția)
Rovinieta( rovigneta) in romania florin1952 florin1952 Buna ziua tuturor, as vrea sa stiu daca aceasta taxa nenorocita pentru aceste drumuri nenorocite de la noi este, nu stiu cum sa spun, constitutionala, sau ... (vezi toată discuția)