avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat atestare fiscala persoana juridica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat atestare fiscala persoana juridica

Se poate elibera un certificat de atestare fiscala daca firma are datorii la primarie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:01, 20 Octombrie 2010
va fi inscris in el datoriile pe care le aveti.
Buna ziua !
Se poate solicita si primi un astfel de certificat , insa in cuprinsul acestuia se va mentiona existenta respectivelor datorii , conditii in care nu stiu daca o sa va ajute ...
De ajutat m-ar ajuta,dar primaria nu vrea sa mi-l elibereze pana nu platesc suma restanta!!!!
In aceasta situatie , nu au nicio acoperire legala cei de la primarie . Solicitati in scris eliberarea acestui certificat ( luati nr. de inregistrare a cererii) .....
Am solicitat scris,am platit taxa,am reclamat primarul prefectului...(tot scris),acum ce sfantul sa mai fac?

Alte discuții în legătură

Certificate fiscale cosminia cosminia exista vreo lege prin care se interzice eliberarea de certificate fiscale cu debite? (vezi toată discuția)
Radiere auto de la primarie nutzzu nutzzu Buna ziua.Am vandut un auto,am cvc ,dar am si cateva datoirii catre bugetul local,altele decat impozitul pe masina respectiva,care este la zi. As putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am solicitat la biroul de taxe si impozite un certificat fiscal ptr. vanzarea uniu imobil. Acestia refuza sa il elibereze ptr. faptul ca am o amenda ... (vezi toată discuția)