buna ziua, am auzit ca se restituie taxa de poluare doar daca mi-am inmatriculat masina intr-un anumit termen si anume 15.12.2008-19.02.2010, este adevarat?:help:
Taxa de poluare platita se poate recupera in cazul in care se indeplinesc cumulativ mai multe conditii. Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati si va vom oferi ajutor de specialitate in rezolvarea problemei dvs.
buna ziua!am si eu o intrebare...sunt din campina/prahova am luat o maisina luata din austria.am programato la ploiesti pt rar si mai am taxa si numerele de platit.
taxa e in valoare de 1100.
intrebarea mea e ...Dupa ce termin inmatricularea definitiva pot sa cer taxa inapoi? si daca da!
Imi mai raman ceva din din bani asti 1100 ron dupa ce platesc avocat si restu ce mai trebuie?
Din ce am vazut in practica Curtii de Apel Ploiesti, unele actiuni se admit, altele se resping. Cel mai bine este sa apelati la un avocat care sa mai fi avut astfel de spete.
Daca veti avea castig de cauza vi se vor restitui odata cu taxa si dobanda aferenta pana in ziua platii plus cheltuielile cu procesul:onorariu avocat, taxa timbru, traduceri.
Taxa auto 2010
cucu_bau
Buna ziua, ma intereseaza daca se poate recupera o taxa auto, pe poluare/de prima inmatriculare platita in 2010 pentru un autoturism la mana a doua, cumparat ... (vezi toată discuția)