avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie cesionata unei societati de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie cesionata unei societati de recuperari creante

Buna ziua,
Am si eu o intrebare in ceea ce priveste o datorie catre o banca cesionata celor de la o firma de recuperari si nu stiu cum sa procedez...am facut acum vreo 4 ani un card de cumparaturi la o banca cu suma de 1100lei si dupa ce am ramas fara serv am fost in imposibilitate sa platesc tot creditul cum s-ar zice si am platit ceva dupa care nu am mai putut achita nimic; saptamana trecuta ma trezesc la usa cu cei de la firma de recuperari si-mi zic ca am o datorie la ei si ca tre sa le dau 2680lei; le-am explicat ca nu am bani sa le platesc si ca din salaru sotului platim datoriile la stat si la bloc in fiecare luna si in rest traim din alocatia de 200 lei a bebelului,pana ne mai vine si indemnizatia de crestere,adica pe undeva prin decembrie sau ianuarie. Ei n-au acceptat acest lucru si le-am spus ca o sa le platesc cand o sa am,lucru care ei nu au acceptat si mi-au facut ei un plan de esalonare sa le platesc in fiecare luna cate o anumita suma,bani pe care eu nu-i am pt ca situatie e cum e,data scadenta care mi-au pus-o ei fiind in fiecare zii de 25 ale lunii si mi-au zis ca daca nu platesc imi trimit dosaru la un executor judecatoresc si o sa platesc suma dubla decat e acum sau daca nu pune poprire pe salaru sotului. Ma poate sfatuii cineva ce sa fac in situatia asta?va rog frumos
Cel mai recent răspuns: ione_la , utilizator 20:12, 18 Octombrie 2010
Ati semnat ceva?
Pentru a va putea raspunde,precizati concret data incheierii contractului
Am semnat o hartie pe care au scris ei cum sa le platesc,mai exact sumele in fiecare luna.
Sincer nu mai stiu exact data incheierii contractului,undeva in iulie 2006,cred...
Si mi-au luat toate datele despre sot si despre mama,ca noi locuim cu mama,si cand i-am intrebat pt ce le trebuie lor datele despre ei,mi-au zis ca sa urmareasca ei situatia si poate sa-mi faca o reducere la ce le datorez eu,adica nu mai inteleg...se poate negocia sumele cu ei,sau cum vine...

Alte discuții în legătură

Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt credit nevoi personale neachitat Mikaela2012 Mikaela2012 Buna ziua, am un credit de nevoi personale obtinut de la Libra Bank in dec 2005 la care am platit rate pana prin 2007 cred. Apoi, n-am mai putut. O data pe an ... (vezi toată discuția)
Executare silita inceputa de societate telefonie fixa Monicul Monicul Va rog o mana de ajutor in acesta problema! Am gasit (in usa) o somatie de plata,( de la un executor judecatoresc )la care este anexata o sentinta a ... (vezi toată discuția)