avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor de incalzire? Interpretarea unei dispozitii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor de incalzire? Interpretarea unei dispozitii legale

In textul OUG 86/2010 - care se refera la bunurile ce conduc la excluderea acordarii ajutorului pentru incalzirea locuintei - la capitolul terenuri exista o formulare nefericita, care poate duce la interpretari gresite.
Spuneti-mi si mie va rog, cum se poate "traduce" urmatorul text: " Terenuri de imprejmuire a locuintei si curtea aferenta (teren intravilan), care depasesc 1000 mp in yona urbana, etc". Dupa mintea mea este vorba exact despre ceea ce citim: terenul de sub- si de langa casa. Dupa mintea autoritatilor insa este vorba despre ORICE teren intravilan. Eu locuiesc la bloc, si am mostenit la marginea orasului un teren de aprox. 1400mp, care intre timp s-a bagat in intravilan. Cu ce ma poate "incalzi" acest teren? Am, sau nu am dreptul la ajutor de incalzire, daca traim 2 pers. dintr-un salar minim pe economie?X-(

Alte discuții în legătură

Am 1076 mp de teren intravilan arabil, beneficiez de ajutor de incalzire? maxx33 maxx33 buna ziua, stau intr-un apartament inchiriat. am contract inchiriere vizat de fisc. familie de 4 , 2 adulti si 2 copii. venit total sub 300 lei/ lunar. am ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru încãlzirea locuinþei prevãzut de oug nr. 5/2003 actualizatã crecornel crecornel Conform OUG 86/2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru încălzirea ... (vezi toată discuția)
Ajutor caldura TIBOR 3 TIBOR 3 Eu impreuna cu fratele si doua matusi (surorile mamei mele decedata) detinem o casa la tara,deci partea mea este de 1/6. Este acest lucru un impediment in ... (vezi toată discuția)