In anul 2008 am inaintat dosarul de partaj bunuri comune. S-a judecat cazul si s-a dat o sentiinta la care paratul a facut apel.S-a dudecat si apelul la care s-a dat o sentinta pe care am facut-o executiva si executorie in 18.08.2009 ca sa aflu peste o luna ca paratul a facut recurs la curtea de apel pentru diminuarea sultei cuvenita mie din cauza crizei. In urma recursului, s-a casat dosarul si s-a trimis spre rejudecare.
L-a rejudecare S-a facut un supliment de expertiza pentru stabilirea valorii imobilui de catre un expert autorizat de tribunal cu care paratul a fost de acord. S-a pronuntat sentiinta in data de 21.05.2010 si am investit-o cu formula executorie in 23.08.2010.
S-a inceput executarea silita si am ajuns in stadiul in care apartamentul era scos la licitatie in data de 19.11.2010. In data de 17.10.2010 am primit citatie de contestatie la executare deoarece avocatul paratului sustine ca vrea sa faca recurs la sentiinta invocand faptul ca el nu a primit pana in data de 30.09.2010 comunicarea sentintei
Ajutati-ma va rog, se mai poate face acest lucru ii mai permite legea???????????
Sunt disperata stau deja de aprope 5 ani in chirie
E posibil ca legea sa ii permita atatea cai de atac neintemeiate?
Daca s- acasat cu trimitere spre rejudecare la Tribunal, hotararea tribunalului este data cu drept de recurs, si ...posibil ca decizia de la tribunal sa nu fi fost comunicata.asta puteti verifica la arhiva tribunalului, sau la curtea de apel daca a declarat recurs!
Stimate utilizator,
chiar daca vi se pare incredibil..din pacate, acestea sunt "cararile sistemului". Totusi , de incurajare., va trebui sa verificati daca exista la dosar ( cel vechi-la care se incearca recurs) dovada de comunicare a hotararii. Normal, dvs. nu puteati investi hotararea pronuntata daca aceste dovezi nu se regaseau la dosar.
In orice caz, eu cred ca se incearca doar tergiversarea.Sfatul meu este sa va angajati totusi un aparator pentru a preintampina surprizele de genul celei la care faceti referire.