avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa procedez.care sunt pasi de urmat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa procedez.care sunt pasi de urmat

buna seara,In anul 1989.parintii mei au cumparat un imobil(casa) in sectorul 2 al capitalei.singura dovada este doar o chitanta de mana scrisa la timpul acela de catre vanzator.de fata au fost si 3 martori find trecuti si ei pe a cea chitanta de mana ca martori.tin sa mentionez ca nu este legalizata chitanta.Problema este in felul urmator,noi dorim sa ne facem actele la casa.este valabila aceasta chitanta de mana?tinind cont ca pe parcursul anilor vanzatorul a decedat la fel si martori.cum trebuie sa procedam?va rog sa ma sfatuiti...avem vro sansa sa ne facem actele la casa?#-o
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 04:03, 21 Octombrie 2010
pe numele cui a fost platit impozitul acelei case?
complicat pentru ca persoana care lea vandut casa parintilor mei avea aceasta casa lasata mostenire.iar inpozitul a fost platit pe numele acelei persoane care a lasat casa mostenire persoanei care lea vandut parintilor mei.intortochiata situatia nu stiu daca sa inteles.ideea e ca inpozitul a fost platit partial deabea anul trecut.pana atunci nu sa platit niciodata.inca mai avem o mica parte de platit
introduceti actiune in constatare la judecatoria pe raza caruia se afla imobilul si propuneti martorii. =D>
buna ziua.
puteti investi instanta de judecata cu o actiune in constatarea uzucapiunii .
deci mai exact ce trebuie sa fac.?:">

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana - cum se obtine actul de proprietate pentru imobil? marian barbu marian barbu Buna seara,parintii mei au cumparat casa acum 27 ani cu chitanta de mana ,au platit impozitul anual,ce trebuie sa fac pentru a obtine actul de proprietate?va ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor - succesiune - act de proprietate valy13 valy13 Buna ziua, Am nevoie de un sfat in urmatoarea situatie: - tatal meu a mostenit de la parintii lui terenul si casa in care locuieste (succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana pedro72 pedro72 Tatal meu a cumparat o casa in 1962. Intre intre el si propietar s-a incheiat o chitanta de mana cu martori. In aceasta chitanta de vanzare cumparare este ... (vezi toată discuția)