avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general versiune noua declaratii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

versiune noua declaratii fiscale

Am inteles ca s-a modificat formularul 102 din declaratiile fiscale.De unde se poate descarca programul?Pe mfinante.ro nu apare nimic nou.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 11:32, 20 Octombrie 2010
Ieri (18.10) am dus formulare 102 inca in uz si au fost primite la AFP-uri.
la fel si eu azi..nu s-a schimbat deocamdata nimic.. poate la decl. aferente luni Oct. sa fie ceva,adica depunerea pina la 25 NOv. 2010,
Nu a aparut nimic,insa au precizat ca este vorba de declaratiile lunii spetembrie 2010 cu termen 25.10.2010.Poate pe 25 dimineata apar!
a aparut :
[ link extern ]

aplicatie vers.1.0.2.6/ 19.10.2010
- D102 vers.1.0.2 - modificare legislativa conform OPANAF nr.2559/ 06.10.2010 :
- se completeaza lista de contributii cu urmatoarele:
27.(419-22210310XX)CAS individ. - pt.ven.de natura profesionala (altele decat salarii)
28.(424-28210410XX)CA Somaj individ. - pt.ven.de natura profesionala (altele decat salarii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii semestriale-medic de familie expro expro un medic de familie care are un cabinet medical individual trebuie sa mai plateasca cas-ul si somajul conf oug58/2010 si sa le declare la cas, respectiv somaj ... (vezi toată discuția)
Pfa-dependent bionut bionut In augut 2010, mi-am deschis un PFA cu norma de venit, pentru a lucra la o companie. Am platit impozitul pe semestrul III si contributia la sanatate pana la ... (vezi toată discuția)
Intrebare, imprumut sau credit? alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Ex. O PJ romana poate primi un imprumut sau credit de la o PJ straina dar imprumutul sau creditul ( ... (vezi toată discuția)