avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general versiune noua declaratii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

versiune noua declaratii fiscale

Am inteles ca s-a modificat formularul 102 din declaratiile fiscale.De unde se poate descarca programul?Pe mfinante.ro nu apare nimic nou.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 11:32, 20 Octombrie 2010
Ieri (18.10) am dus formulare 102 inca in uz si au fost primite la AFP-uri.
la fel si eu azi..nu s-a schimbat deocamdata nimic.. poate la decl. aferente luni Oct. sa fie ceva,adica depunerea pina la 25 NOv. 2010,
Nu a aparut nimic,insa au precizat ca este vorba de declaratiile lunii spetembrie 2010 cu termen 25.10.2010.Poate pe 25 dimineata apar!
a aparut :
[ link extern ]

aplicatie vers.1.0.2.6/ 19.10.2010
- D102 vers.1.0.2 - modificare legislativa conform OPANAF nr.2559/ 06.10.2010 :
- se completeaza lista de contributii cu urmatoarele:
27.(419-22210310XX)CAS individ. - pt.ven.de natura profesionala (altele decat salarii)
28.(424-28210410XX)CA Somaj individ. - pt.ven.de natura profesionala (altele decat salarii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale conventie civila cristian_conea cristian_conea Buna ziua, La asociatia la care sunt administrator, toti (adm, pres, fem serv) suntem cu conventii civile. Se pare ca de la 10 sept.trebuie sa platim 10,5% la ... (vezi toată discuția)
Termene de depunere a declaratiilor pentru pfa Catalina Lavinia Catalina Lavinia As dori sa stiu ce declaratii se depun in decursul unui an si ce termene au aceste declaratii, pentru PFA. Va multumesc (vezi toată discuția)
Declaratii semestriale-medic de familie expro expro un medic de familie care are un cabinet medical individual trebuie sa mai plateasca cas-ul si somajul conf oug58/2010 si sa le declare la cas, respectiv somaj ... (vezi toată discuția)