avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventii la caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventii la caldura

buna ziua......va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu aceste subventii......eu si cu sotul meu stam la parinti in apartament.......daca sotul meu are inregistrata o masina pe numele lui dar nu este proprietarul apartamentului poate intra in calculul cuantumului pentru subventie? va multumesc mult!:)
Cel mai recent răspuns: menes57 , utilizator 10:52, 19 Octombrie 2010
Precizati concret capacitatea cilindrica a autoturismului
masina e de 1800cmc
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2010
menes57, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea ajutoarelor pentru incalzire Calliope22 Calliope22 Pentru acordarea subventiei de caldura am vazut ca nu este voie sa ai in posesie un autoturism cu o vechime mai mica de 10 ani.Daca noi suntem o familie ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de subventie la caldura? alexandra22 alexandra22 Asi vrea sa stiu daca pot beneficia de subventie pentru caldura daca locuiesc impreuna cu sora mea in apartamentul parintilor nostri..mama mea are alt ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii angela68 angela68 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii : - sunt salariata, doar eu sunt proprietara pe apartament ... (vezi toată discuția)