avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Diploma de studii in original pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Diploma de studii in original pentru somaj

Buna ziua,

Am inteles ca pentru depunerea dosarului pentru somaj , pe langa celelelalte documente imi va fi necesara si diploma de studii in original . Diploma mea este la facultate si nu cred ca cei de acolo mi-o vor da. Pot sa aduc diploma legalizata ?
Va multumesc. O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:19, 19 Octombrie 2010
Da, puteti sa prezentati si o copie legalizata a diplomei de studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Ordin 539/2013 doriacristina doriacristina Precizarile ANAF in legatura cu Ordinul 539/2013 (referitor la scutirea de impozit acordata programatorilor) spun, printre altele ca: c) angajatul trebuie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)