avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice etapa finala de licitatie electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

etapa finala de licitatie electronica

ce este important de stiut daca ajungi in faza acesta de licitatie. am avut cel mai mic pret la deschiderea ofertelor dar acuma urmeaza faza electronica,....la ce ar trebui sa avem grija? si in ultima secunda se poate pune un pret? a mai participat cineva la o asemenea licitatie? este cu o singura runda, se poate vedea oferta celorlati participanti!

Va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 14:59, 19 Octombrie 2010
Pai trebuie sa nu scadeti oferta asa incat sa nu o puteti sustine.De obicei la astfel de licitatii cu faza finala se duce si pana la 30 % din valoarea ofertata initial.
Va urez succes.Si da, poate baga cineva o oferta in ultima secunda cand autoritatea contractanta mai prelungeste timpul cu 2 minute .
Cat despre celelalte oferte, ori puteti vedea numai locul pe care-l ocupati in clasament, ori oferta cea mai buna (depinde ce bifeaza autoritatea contractanta)
In primul rand trebuie sa aveti un certificat digital valabil care sa va permita accesul in SEAP. In invitatia de participare, AC va va comunica intervalul in care se desfasoara licitatia electronica ( data si intervalul orar). In acest interval puteti intra in sistem si puteti sa va modificati oferta ori de cate ori doriti. De obicei puteti vedea cel mai mic pret ofertat de concurenti si locul dumneavoastra in clasament. Ofertantul castigator, in principiu, este cel care face cea mai mica oferta de pret. Spun in principiu, pentru ca, dupa incheierea rundei de licitatie electronica, AC va va solicita sa ii transmiteti in scris oferta ( cu ultimul pret licitat de dumneavoastra) si, dupa caz, justificarea pretului ( daca e sub 85%).
Multa bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faza finala de licitatie electronica monyy33 monyy33 O ac organizeaza o procedura ca faza finala de licitatie electronica cu o singura runda, unde participa 2 ofertanti.La sf rundei oferta x este clasata pe ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica fox1998 fox1998 Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un raspuns referitor la o licitatie electronica : Va avea loc o licitatie electronica dupa cum urmeaza : numărul ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)