avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordin perchezitie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordin perchezitie

Pana in martie 2009 am lucrat la o societate careia, dupa 6 luni de la plecarea mea i s-a spart seiful. Conducerea acestei societati m-au indicat pe mine drept suspect, eu neavand nici o legatura cu acest caz, fiind supus unei perchezitii domiciliare. Cand am cerut la politie copie dupa plangerea intocmita de conducerea societatii, mi s-a spus ca aceasta plangere nu exista. Doresc sa stiu pe baza caror dovezi s-au deplasat fortele de politie (mascati cu berbec de spargere a usii, politisti) la domiciliul meu, cu mandatul de perchezitie domiciliara.
Cel mai recent răspuns: dandanaua , utilizator 14:18, 19 Octombrie 2010
Numai politia stie ce indicii sau ce probe aveau atunci cand au obtinu acel mandat. Mergeti la politie, eventual insotit de un avocat, cereti sa vedeti dosarul (daca exista) si, urmare a ceea ce veti constata acolo, puteti sa va indreptati impotriva celor ce au incalcat legea sau au abuzat de ea incalcandu-va drepturile dumneavoastra. Oricum, daca veti dovedi ca perchezitia a fost nelegala sau ca nu aveti nici o legatura cu evenimentele de la firma respectiva, puteti obtine niste despagubiri bune pentru ceea ce vi s-a facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie de domiciliu gabi0708 gabi0708 Daca este prevazut in legile din Romania ca se poate face perchezitia domiciliara in lipsa proprietarilor, prin spargerea usii. (vezi toată discuția)
Posibila perchezitie ilegala (caz atipic) rvraz rvraz Buna ziua, De cateva luni stau in chirie intr-un apartament apartinand unei doamne contabil, care este ceretata intr-un dosar de evaziune. Ieri dimineata ... (vezi toată discuția)
Perchezitie la domiciliu ilegala ? mire9 mire9 Buna ziua ! In urma cu 2 saptamani , mi-a fost perhezitionata casa de vacanta deoarece acolo a dormit cateva zile se o cunostinta de a mea pe care procurorul ... (vezi toată discuția)